NORA INDIAN RESTAURANT

NORA INDIAN RESTAURANT

order food online

Recentreview


4 stars out of 89 reviews
16 Aug 2019 at 10:41 tasteless food.
12 Aug 2019 at 7:57 Bijzonder slechte ervaring mee. Ik kreeg als bezorgtijd eerst 30 minuten. Na 30 minuten gebeld en het resto zei dat het eten klaar was, maar dat er niemand was om het op te halen. Nog eens 60 minuten later kregen we pas eten. Slechte service, koud eten...
1 Aug 2019 at 21:51 The chicken and the samosa was very good. The fake mint chutney/dip was yucky...please dont use fake food colors.
14 Jun 2019 at 11:32 Altijd zeer tevreden over de bestellingen bij Nora!
19 May 2019 at 20:14 Ben al verschillende keren bij Nora gaan eten dus ik wist dat het eten erg lekker is. Bij bestelling kreeg ik de geschatte levertijd: 45 minuten en deze werd perfect gerespecteerd! Eten perfect warm, ruime porties.
5 May 2019 at 19:30 Eten lekker maar niet meer warm. Bezorging duurde dan ook meer dan 1,5 uur (dubbel zo lang dan initieel beloofd). Misschien volgende keer eens proberen met Deliveroo.
8 Jan 2019 at 21:12 De bezorging was stipt en prima. De kwaliteit van het restaurant is echter beneden peil. Ik heb één hapje van voor- en hoofdgerecht geproefd en meteen alles gewoon weggegooid. Dit is een zogenaamd Indisch restaurant onwaardig. Niet voor herhaling vatbaar.
7 Jan 2019 at 16:38 De samosa's waren nog lekker warm en goed gevuld. De tandoori was pikant genoeg, zoals het hoort, en het naanbrood is allemaal opgebruikt om alles lekker mee af te lekken! Zeker een aanrader.
30 Dec 2018 at 20:29 Heerlijk