NORA INDIAN RESTAURANT

NORA INDIAN RESTAURANT

order food online

Recentreview


4 stars out of 144 reviews
21 Jan 2021 at 23:54 Duidelijke info wb duur levering Vriendelijke bezorger
16 Jan 2021 at 22:09 Eerste keer besteld en sorry is geen aanrader..eten koud en wat we bestelden kregen we een kwart er niet bij..eten was echt niet wat wij hadden verwacht..jammer
14 Jan 2021 at 3:05 Eten was veel minder lekker deze keer. Saus super waterig en weinig smaak. Leek ook niet de curry die ik had besteld. Jammer....
2 Jan 2021 at 21:27 Weinig smaak + verkeerde gerecht meegegeven
13 Dec 2020 at 23:11 Het eten werd op het afgesproken moment geleverd. Prima service, lekker eten
5 Dec 2020 at 11:40 Altijd super lekker!! Prijs - kwaliteit een echte aanrader. Mals vlees, lekker gekruid, ook de vegetarische hapjes: SUPER!!! Je moet wel tegen pikant kunnen, dit kan soms verschillen afhankelijk van de dag. Wij zijn fan van de stoofpotjes + fingerfood.
11 Nov 2020 at 16:52 Veel te duur.
1 Nov 2020 at 9:06 Heel lekker en verfijnd
24 Oct 2020 at 21:37 Waited more than an hour for this delivery when they said it was going to be 40 min
23 Oct 2020 at 19:56 Beste take away adres
19 Oct 2020 at 10:09 Het eten was minder lekker dan we gewend zijn bij Nora. De kip korma was flauw en de naan was droog. Jammer. Voor deze prijs verwacht je toch net iets meer.
3 Oct 2020 at 22:49 Altijd top